sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Jotakin vanhaa - jotakin uuttaOn se jännä mitenkä jotkut hommat vaan hautautuvat useiksi vuosiksi olemaan keskeneräisinä, nämä painetut tyynykissat ovat olleet kaapissa ja laatikoissa seikkailemassa ainakin 10-12 vuotta. Olen käsintikannut pitkin kissoja ja reunuksia vanun ja vuorin kanssa heti silloin kun hankin nämä ja viimeviikkoon odottivat vetoketjua ja kanttausta. Alunperin piti tulla kaksi tyynyä mutta kun samaan osoitteeseen ovat menossa niin laitoinkin kissat seläkkäin ja nyt ne ovat vihdoinkin tyynynä.
Saajalla itsellään on ollut tuollainen valkoinen kissa nimeltään Lumikki.Viime viikolla näpertelin myös silmukkamerkkejä, kävivät kummasteltavina myyjäisissä eli säästyivät joihinkin tonttulahjoihin.


Näin ihania käpytonttuja tehtiin Etu-Töölön marttojen myyjäispöytään ainakin 70 kpl, jokunen jäi nukuskelemaan laatikkoon seuraavaan jouluun.Yöperhosia oli lennellyt pitkin marraskuuta tuolla naamakirjan puolella ja niitä sitten matkin minäkin. Vielä kun keksis miten noihin järkevästi kiinnittäisi neulan että voisi laittaa vaikka takin kaulukseen tai myssyyn.Viikonloppuna syntyi kolme tiskirättiä, sinimusta on aikaisempaa tuotantoa.


*******************************

Nyt on varmaankin syksy ohi kun joulukuu alkaa ylihuomenna, mukavaa talvea kaikille!

10 kommenttia:

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Kivat pikkukäsityöt! Erityisesti tykkään heijastinkorennoista.

Kvilttaaja kirjoitti...

Kovin olet aikaansaapa. Vaikka joskus sinullakin lipsahtaa vähän pitkäksi tuo valmistuminen. Hyvä, että annat tasoitusta meille hitaammille.

kosotäti kirjoitti...

Monta hauskaa askaretta olet tehnyt, nuo heijastavat perhoset on ihania ja silmukkamerkit. Käpytontuissa on sitä kansakoulun ajan nostalgiaa. :)

KristiinaS kirjoitti...

Ootko käyny miehen kalastusvälineistä perhosiin osia ottamassa? Heh. Eikö tuon saa kaulukseen tai myssyyn laittamalla pienellä hakaneulalla tuosta leikarista?
Käpytontut on aina ihania, niiiiin perinteisiä.
Nythän on sitt taas Vanhallakin joulutori, vähän niinku palataan kunnon myyjäispaikalle keskelle kaupunkia
http://www.vanhanjoulutori.fi/

Kuulin, että Ogelin miitti 5.12 on vähän pikkujoulultunnelmainen.

Sude kirjoitti...

Jo oli aikakin kissojen päästä pois kaapista =) Oikein kissaihmisen tyyny, ihana. Oletpa ollut muutenkin ahkerana, on siinä lahjaa jakaa monelle jouluna.

Tilkkureppu kirjoitti...

Kissat ovat varmasti tyytyväisiä, kun pääsivät kaapista pois:) Kivat tyynyt ja korentoheijastimet hauskoja. Paljon oot taas tehnyt kaikkia kivaa, veikeitä tonttuja!

Marle kirjoitti...

Nuo sudenkorennot on aivan ihania! Tyynyistä tuli just hyvät. Nuo tontut on niin lapsuusajan tuotteita. Söpöjä.

*VEKKI* kirjoitti...

Kivoja töitä kaikki. Tuo kissatyyny on tosi hauska ja varmasti kissaihmisen mieleen.

KristiinaS kirjoitti...

Katos : http://akkajakissa.vuodatus.net/lue/2015/12/tyyny
Siell on Inkeri-kissa jolla on samanlainen tyyny.

Matleena kirjoitti...

Kahlasin taas läpi monta postausta ja paljon kivoja juttuja olet taas saanut aikaan. :) Erityisesti ihailin noita silmukkamerkkejäsi ja käpytonttuja. Näyttää, että ainakin osassa silmukkamerkkejä on saumattomia renkaita. Mistä olet niitä hankkinut? Sellaiset ovat hyviä silmukkamerkeissä, kun langansäikeet eivät tartu niihin.