maanantai 5. elokuuta 2013

Tilkkuilua, melkein!


Eikös se ole melkein kuin jo valmista kun on uusia kankaita hankittu.
Ylläolevat kankaat ostin paikalliselta (huom. ainoalta) kangaskauppiaalta tänään. Ensin löysin tuon ompelijattaren tarvikkeet kankaan ja sitten pakoilta nuo pastellit pilkulliset. Noista pilkullisista on tarkoitus tehdä katedraalinikkuna-neulatyynyjä eri vaiheisiin malleiksi. Jos vaikka saisin niiden kanssa neuvottua mitenkä niitä ikkunoita tehdään.
 Tuon ompelutarvikekankaan kohtalo on täysin auki, saattaa jäädä silmäiltävien ja siliteltävien seuraan kun ei sitä raaski pilkkoa. Jos ei muuta synny niin varmaankin jonkinlainen kässäprojektipussukka.

 Viimeviikolla kävin Joensuussa jossa piti käydä tietenkin Kahvila Houkutuksessa nauttimassa ihania herkkuja.  Siellä on myös kivat kiikut torin viereisessä puistossa, voi seurailla torin tapahtumia samalla itseään keinutellen ja jalkojaan lepuuttaen.

Mukavaa viikon alkua!

7 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Paljon herkkuja;)

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Ihanat kankaat! Oikeassa olet, tuo on lähes tilkkuilua. Vähän kuin savolaisen projekti, aloittamista vailla valmis!

Kvilttaaja kirjoitti...

Ihanat pilkkukankaat ja todella jokapaikkaan sopivat. Tuo kässäkangas on tosiaan vähän visaisempi, mutta varmasti keksit siitä jotain kivaa.

Tilkkureppu kirjoitti...

Ihania herkkuja kaikki!

Unknown kirjoitti...

Ihania kangas postauksiaollut eri blogeissa niin sinunkin!! Pitäisköhän lähteä kangaskaupoille? =D Ja Houkutus on niin ihana kahvila nam nam

kosotäti kirjoitti...

Ihania kankaita ja kakkuja, kaikki oikeita namuja:)

Anitta kirjoitti...

Kivoja kankaitaOlispa tuo Houkutus lähempänä, niin vois poiketakin.