sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ei huono...


sanoivat tilkkukaverit keskiviikkona kurssilla kun sain tämän laukkuni valmiiksi ja keikistelin sen kanssa ison peilin edessä. Tykkään tästä itsekin ja huomenna se pääsee jo käyttöön.

 

Ylhäällä vasemmalla on laukku takaa ja oikealla heijastimet hehkumassa, alhaalla vasemmalla D-rengas paikallaan ja oikealla läpän nurjapuoli näytillä.

*******************************************


Tämän ihanuuden, vielä hiukan keskeneräisen parisängynpeiton, ovat pääasiassa rakentaneet Kaija ja Päivi asukastalo Sauna-baarista Maunulassa arpajaisvoitoksi.  Tilkkujen yhteenompelussa on mukana ollut muitakin ompelimossa hääränneitä naisia. Kankaat oli leikattu 10 x 10 cm ruuduiksi ja sitten koottu 25 ruudun blokeiksi joita syntyi 30 kpl.  Seuraavaksi tausta+vanu+pinta sidotaan yhteen solmuilla johon käytetään iloisen keltaista puuvillalankaa, myös kanttaus tulee keltaisella Marimekon puuvillasatiinilla jota on käytetty taustakankaana.

Kunhan peitto on sidottu ja saanut kantit ympärilleen otan uuden kuvan tänne näytille.

 *****************************************


Viime keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa Espoon Leppävaarassa Beroba-kahvilassa neuletapaamisessa.  Neuletapaaminen siellä on kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 16.30 - 19.30.  Sain juttelun lomassa tikutettua keskeneräisen myssyn valmiiksi ja aloitettua toista.
Lähtiessä minulle vinkattiin että kannattaisi käydä naistenhuoneessa, ja mikä yllätys siellä olikaan, aivan ihana tilkkuinen kaakelilattia.  Ensikerralla täytyy käydä kurkkaamassa myös miestenhuoneen koristelut.


Kiva viikko tulossa, kässämarttailua, tilkkuilua ja lauantaina tilkkupäivät Raumalla.

Mites on teillä?

10 kommenttia:

Tilkunviilaaja kirjoitti...

On kyllä kiva laukku! Sait sen sopivasti valmiiksi ennen Tilkkupäiviä.

Unknown kirjoitti...

Ei ollenkaan huono! Hienon laukun sait, onko vuori yhtä värikäs kuin läppä?

Irma kirjoitti...

Ei ole huono mutta kyllä on hieno, laukkusi nimittäin. Tykkään kovasti ja tekisin itselleni mutta en osaa, pitäisi olla jonkinnäköistä ohjetta että pääsisi alkuun:)

Kvilttaaja kirjoitti...

On ollut hauskaa seurata laukkusi kehittymistä. Lopputulos ei vaikuta ollenkaan kokeelliselta vaan hyvin ammattimaiselta.
Tuo kahvilan laattalattia on super.

Hannele kirjoitti...

Tyylikäs laukku, kelpaa sen kanssa käyskennellä :)

Saija kirjoitti...

Oikein tyylikäs kaikkine yksityiskohtineen!

kosotäti kirjoitti...

No ei tosiissan ole huono tuo laukku, vaan ihan mahtavan upea.
Oot sie kyllä taitava ompelemaan.

Marle kirjoitti...

Arvasin, että lkaukusta on tultava upea! Ja niin tulikin. Kaikki yksityiskohdat mietitty tarkkaan ja toteutettu huolella. Kerrassaan upea! Ja peitto, siitä tulee heti mieleen englantilaiset lakritsit. Peitosta tulee hieno. Melkeimpä pitäisi matkata Espooseen tuonne kahvilaan ihan vessan lattian takia. Kauniin myssyn sait valmiiksi. No minulla on keskiviikkona Puksussa novellikoukku, muusta en tiedä vielä.

Tilkkureppu kirjoitti...

Upea laukku ja kivat yksityiskohdat, vuori on kivan värikäs, meitsin makuun:)

Tiinatei kirjoitti...

Ihana laukku! Värikäs sisusta on mukava yllätys laukun avaajalle!