sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tikkausharjoituspussukka

  
Näin pieni tikkausharjoitus ja vinkurtaa minne tykkää. Hiki meinas tulla pelkästä jännityksestä. Mitenkähän sitten käy kun joskus rohkenen peittojeni tikkaamiseen, niitä on ainakin viisi odottamassa tikkauksia. Sen minkä huomasin niin vauhtia pitää olla, muuten ohjaamisesta ei ole mitään hyötyä, tulee vain pitkiä harppauksia. 
Tuon tilkkukoristeen olen ostanut Villa Lanka-kaupasta Helsingistä.


Tekeillä oleva laukku on saanut taskun takasivulleen ja sisätilaa jakamaan vähän isomman tapauksen. Seuraavaksi pitäisi varmaan miettiä laukun kasaamista ja hihnamateriaalia koska laukkukangasta ei siihen riitä.


Yksi aplikaatioparikin on valmistunut hyväntekeväisyyspeittoon jota Tilkkukilta Syyrinki tekee yhteistyönä.  Syyringin sivut on uusittu ja sinne on laitettu kuvia myös viime kevään tilkkutyönäyttelystä "Tilkut piknikillä", tästä pääset niitä ihailemaan.
Kuvia saattaa tulla vielä lisää ja tarkennuksia myös tekijätietoihin.


Loppukevennykseksi kiva löytö RajaMarketista Imatralta (mökkimatkan pysähdyspaikka), pussillinen pyykkipoikia hintaan 1,25 €.  Ihan näppärät pitämään pieniä tilkkupinoja yhdessä. Tällaisia olen nähnyt vähän hienompina joillakin amerikkalaisilla tilkkusivuilla.

Mukavaa viikonalkua!


10 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kyll se on taito koneella tikata ja kiemurrella. Ei onnistuis multa.
Noi pyykkipojat on kivat, ne sopis neuleisiinkin ku on tommonen leveempi tuo nipistys kohta. Siis ku ompelen neuletta niin mä pidän sitä saumaa pikkusen kiinni semmosilla hiusklipseillä.

Eija kirjoitti...

Kivat klipsut olet löytänyt. Ei se vapaa tikkaaminen ihan helppoa ole.

Tilkkureppu kirjoitti...

Kiva maripussukka ja tuo tilkkukoriste kiva! Hauskat pyykkipojat, nuo olisivat kätevät, kävisivätkö myös reunakantin ompelun apuna?

Unknown kirjoitti...

Olen itsekin suunnitellut aloittavani vapaatikkausharjoittelun! Varmasti hyvät nipsut kiinnittämiseen ja kätsät napsia pois.

Kvilttaaja kirjoitti...

Tikkaamaan oppii vain tikkaamalla. Hienoa, että olet päässyt hommasta kiinni. Isojen peittojen tikkauksen suunnittelu on oma juttunsa.

kosotäti kirjoitti...

Hauska pussukka.
Nuo pyykkipojat on mainiot, pitääkin käydä tuolla Kotkan rajamarketissa katsomassa oiskohan siellä noita.

Marle kirjoitti...

Tuosta se lähtee! Vauhtia on pidettävä yllä eikä ikkunoista kannata välillä vilkuilla! Kiva riipus ja käteviä nuo pyykkipojat. En ole edes kuullut mistään Raja marketeista, mutta kai niitä sitten on lähempänä rajaa?

Aivosolu kirjoitti...

Joo, kaasua vaan niin hyvä tulee! Isot pinnat kannattaa jakaa osiin, ainakin mielessään.

Unknown kirjoitti...

Tikkauksesta en oikein mitään ymmärrä, mutta ainakin mun silmään hyvältä nayttää.Kassi jo hyvällä alulla!

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Hienosti on unikko asettunut tikkausten alle. Minullakin jokunen peitto odottaa tikkausta, mutta kun se tuntuu niin työläältä ja vaikealta ja uutta tilkkupintaa on mukavampi tehdä.