sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Varikselle kukkanen


Syksyn varisneulis sai kaverikseen japanilaisen kukkasen johon ohjeet sain Työviksen tilkkukurssilla. Vartena kukkasella on tii, joita miehensä golfkassista yksi kurssin osallistuja verotti. Kukka oli nopea tehdä, eniten aikaa taisi mennä etsiessäni vihreää huopaa jota en sitten kuitenkaan löytänyt. Onneksi on noita lankoja jokunen nurkka väärällään ja sain virkkaamalla kukalle suojuslehden.


Laukkumietintä on edistynyt tarpeellisiin taskuihin, päälliläppään (mv-kangas) laitoin matkakorttitaskun heijastintäplineen ja vuoriin lompakkokokoisen vetoketjutaskun. Vielä tulee lisää taskuja eripuolille päällistä ja vuoria. Mulla ei ole minkäänlaista ohjetta laukulle eli tästä tulee ihan omanlaisensa.

****************************************


Neljä keskosmyssyäkin on valmistunut lisää.Sancha-koiruli oli valloittanut paikkani yhteiseltä sohvalta ja meinasi että tähän et sen läppärisi kanssa sijoutu. Suostui kuitenkin pienen maanittelun jälkeen siirtymään omalle peitolleen ja minä pääsin bloggailemaan näitä tekemisiäni.

Mukavaa viikonalkua kaikille!

8 kommenttia:

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Koiralla on hyvää tilaa sohvalla, joka taitaakin olla yhdennhengen sohva.

Lezzie kirjoitti...

Suloinen uinailija!

Marle kirjoitti...

Hieno kukkanen,eikä kuihdu ikinä! Laukun suunnittelu ja teko onkin hyvä aloittaa taskuista. Ne kun on semmoisia, että loppupuolella ei enää viitsi niitä laittaa tai sitten ei enää edes pystyisi ellei pura jotain. Sancha on kyllä söpö! Sinä voit istua vaikka lattialla jos toinen ressukka on lepuuttelemassa vanhoja koipiaan. Luulen, että se on alkanut pelätä noita afrikan eläimiä tuossa peitossa.

Unknown kirjoitti...

Mainio neulatyyny tämäkin. Onneksi materiaalia löytyy omista varastoista.
Koiruli on aivan suloinen pötköttäjä :)

Tilkkureppu kirjoitti...

Suloinen kukkaneulatyyny! Mielenkiinnolla odotteln laukun valmistumista:)
Ihana on Sanchan siinä sohvalla lötkötellö, niin on pääkin tyynyllä:)
Mukavaa viikkoa sinullekin!

kosotäti kirjoitti...

Tosi ihana tuo neuletyyny.
Kuka sitä nyt haluais lattialla maata kun on noin ihana sohva saatavilla :)

Unknown kirjoitti...

Tykkään kukka neuletyynytstä!! Kiva kun kuvaat koko kassiteko projektin. Tein juuri itselleni neulekassin, mutta mulla tuppaa innostuksen vallassa noi taskut unohtumaan :)

*VEKKI* kirjoitti...

Ihana kukkanen varikselle. Tottahan tuo pehmeä alusta jokaiselle kelpaa!