sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mustavalkoista


Näistä kankaista tulee tyttärelle mustavalkoinen torkkupeitto mallia marikaitalejämäpeitto.  Jämäkaitaleita ei ole kuin nuo kaksi tuossa oikealla, osa kankaista on purettuja vaatteita, kirpparilöytö- ja ostokankaitakin vuosien saatossa. Nyt alkaakin sitten se vaikein osa, pitäisi osata leikata vain tarpeellinen määrä materiaalia eikä mitään laatikkoon jemmattavaa lisäjämää. Täytyy varmaan pitää tilkkuistunto tyttären kanssa jotta päästään hänelle sopivaan lopputulokseen.


Pääsiäiskortteja askartelin perjantaina, leikkelin isosta kartongista korttipohjia jotka sitten muotoilin muniksi, alareuna on tasainen jotta avattu kortti pysyy nätisti pystyssä.  Koristeita olin harmstrannut Tiimarin loppuunmyynnistä.


Kädentaitomessuilta ostamastani lankakerästä tuli neljä vauvamyssyä ja pikkasen riitti viidennen resoriinkin. Näitä on nopsa neuloa 4-puikoilla, silmukoita oli 64.

Kiitoksia kommenteistanne edelliseen ja mukavaa viikonalkua!

Säätilanne, maassa lunta ja yöksi luvassa pikkupakkasta täällä etelässä (stadissa).

9 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen millainen peitto tulee.

Kivoja pääsiäiskortteja.

Kvilttaaja kirjoitti...

Kuvankäsittelyllä saa näppärästi kankaat ja leikkuumaton näyttämään mustavalkoisilta. Olisi kivaa, jos saman taikatempun voisi tehdä kaapissa oleville kankaille;D Se olisi todella upeaa.

Lea P kirjoitti...

Anitta: niinpä minäkin odottelen.

Kvilttaaja: huomasin itsekin että olis pitänyt jättää reunoille vähän pöydänpintaa näkyviin kun nää tosiaankin on tämän värisiä tai värittömiä ja tuo leikkuualusta kanssa. Näyttävät jotenkin epätodellisilta.

Marle kirjoitti...

No minäkin ensin luulin, että Lealta on nyt värit kateissa. Nuo mustavalkoiset on ihania. Miksi ylipäätään olen koskaan ostanut mitään värikankaita. Mistä nuo kirjainkankaat olet hankkinut? Taidat olla ensimmäisten joukossa noiden korttien kanssa. Eikös Paasiäiseen ole vielä kamalasti aikaa. Ja piposet ovat jälleen niin söpöjä ja tärkeitä töitä.

Unknown kirjoitti...

jee, mustavalkoinen peitto! Odotan minäkin lopputulosta. Mulla taitaa ainut rauhallinen väri olla harmaa, hyvä alku sekin!

kosotäti kirjoitti...

Mustavalkoiset kankaat olivat muotia kun olin teini, niitä kutsuttiin silloin op-kankaiksi.
peitosta tulee varmasti upea.

Tilkkureppu kirjoitti...

Hienoja mustavalkoisia, odottelen mielenkiinnolla valmisuvaa peittoa:)

Unknown kirjoitti...

Minunkin mielstä peitosta tulee tosi kaunis. Itsekkin valmistelen torkku peittoa, leikkaaminen vähän nyt vaan tökkii :)

Tiinatei kirjoitti...

Minullakin on mustavalkoisia kankaita kerätty pojan tilaamaa peittoa varten. Etsinnässä on vielä sellaista kangasta, jossa mustaa ja valkoista olisi suurinpiirtein yhtä paljon, mutta aika harvoin tulee vastaan. Mallikin on vielä hakusessa.