sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pussukoita ja kiitoksia


Viimeviikko on mennyt aika tiukasti penkkiurheilun parissa eikä mitään isompaa ole tullut valmiiksi saati aloitettua. Pussukkalättyihin sain ommeltua kaikkiin kyllä nuo vinokantit mutta nämä saivat jopa vetoketjun suuaukkoonsa ja pohjakulmat ommeltua. Vetoketjut on kiinnitetty käsinommellen ja loppuihin yritän saada ne ompelukoneella kiinnitettyä. Jos ensimmäinen ei onnistu niin palaan käsinompeluun.  

 Vielä uudestaan kiitän mukavista kommenteistanne edelliseen postaukseen, vastasin sinnekin jotain peiton tekemisen "suunnittelusta" jota ei kyllä tottapuhuen ollut minkäänlaista. Vielä on se tikkaus aloittamatta, mutta kohta toivottavasti rohkaistun siihenkin.

Salainen Englanti-Suomi-kangasvaihdon tilkkutyö on loppusuoralla, enään puuttuu reunakantin kiinnittäminen (leikattu), ripustuskujat (leikattu ja reunat ommeltu) sekä nimilappu tärkeine tietoineen. Kangasmallien mukaanlaitosta/kiinnittämisestä pitänee vielä kysellä tarkempaa tietoa.
 


Meidän koirulimme Sancha on jo kevät-turkissa, huomattavasti helpottaa kurapesua ulkoilun jälkeen. Hännänpäähän ja korviin jätettiin vähän pitkää karvaa ettei neitimäisyys ihan häviä.

Mukavaa helmikuun loppua kaikille!

7 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Hellyyttävän ihana neiti:)

Tilkkureppu kirjoitti...

Kauniita pussukoita ja tuo vaaleanpunainen kangas erityisesti miellytti!
Helluunen koiruusneiti!

Kvilttaaja kirjoitti...

Hauskoja pussukoita. Onkohan Sanchalla kylmä, kun turkki vietiin. Varmaan paljon helpompi puhdistaa näillä rapakeleillä.

kosotäti kirjoitti...

Ihania pussukoita, toi koirakankainen on suosikkini.
Sulonen koiraneiti:)

*VEKKI* kirjoitti...

Tosi nättejä pussukoita. Tuo malli onkin oikein hyvä ja sieltä on helppo ottaa tavaroita. Alla olevasta upeasta peitosta kommentoin, mutta ei näköjään tullut perille asti. Se on tosi kaunis ja tuo tekstit reunassa kruunaa.

Marle kirjoitti...

Ihanat kankaat rouvan pussukoissa. Sancha on kyllä niin suloinen! Varmasti hän pitäisi meidän Ukosta, koska Ukko on pohjinmiltaan herrasmies. Joskus käytöstavat meinaa siltä unohtua ja on tunkemassa neitien hameen alle heti ensitapaamisella.

Unknown kirjoitti...

Ihanat pussukat. Minulle tuli laittamasi pussukka maanantaina kiitos siitä tykkäsin kovasti!