torstai 6. helmikuuta 2014

Anna hyvän kiertääMinä joka en noihin ns. kiertokirjeisiin vastaile menin kuitenkin tähän lankaan ja sain kahvikanelivirkkaa:lta tarpeelliset Tyyne-tyylin patalaput kera bambu-tiskirätin. Mukana tuli myös kortti jossa pannariohje.


Pannari meinasi ryömiä paistuessaan uunista ulos. Oli muuten hyvän makuista.


Haasteen ideana on laittaa hyvä kiertoon eli haasteen vastaanottaessaan lupautuu jatkamaan haastetta ja laittaa kolmelle jotain itsetehtyä hyvää mieltä tuottamaan. Eikä sen tarvitse olla kudottua tai ommeltua, myös tuunaukset ja askartelut käyvät ihan yhtä hyvin - tai miksei vaikka leipomukset tai muut oman kotikyökin tuotokset!? Kunhan haastaa itsensä tekemään jotain omin kätösin!
(lainattu teksti kahvikanelivirkkaa (satunNaisen) - blogista)

Lupaan lähettää kolmelle ensimmäiselle tämän postauksen kommentoijalle jotain itsetehtyä ja toivon heidän lupautuvan jatkamaan haastetta.

Otatkos haasteen vastaan?

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ehdottomasti otan haasteen vastaan ja jatkan sitä!!

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Lea P kirjoitti...

Hei Sari, taidat olla ainoa rohkea joka jatkaa tätä ketjua (itse olin myös ainokainen) mutta parempi se yksi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla vai miten se meni.
Lähetä minulle osoitetietosi os. neulapuikko (@) gmail.com (välit ja sulut pois) niin toivottavasti helmikuun aikana saat minulta pehmeän paketin.