sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Beatles-kukkaro!

 Kässämartoissa askarreltiin keskiviikkona napsautuskukkaroita, minulla oli mukana mustavalkoista Beatles-kangasta (Wexleriltä Lahdesta) josta ompelin ensimmäisen ja tuo toinen valmistui sitten perjantaina. Mustavalkoisen lahjoitin Kristiinalle jolta reilu vuosi sitten sain lahjaksi Elvis-laukun.
Teko-ohjeita voi kurkkia täältä.


Minun Sukkasadon Hillokellariin neulomani sato on tässä, kaikkiaan 13 paria aikuisten sukkia. Eipä nuo langat paljoa hävinneet alkuperäisestä määrästä kun sain lahjuksina lankoja joita sitten käytinkin näihin. Kiitos Marle lankalahjuksesta.
Edellisen postauksen sukankutomiseen pyöröllä kaksi yhtäaikaa aion ottaa aikalisän eli yritän opetella tekniikan vaikka ensialkuun hankalalta tuntuikin. Täytyy varmaan jossakin seuraavassa neuleillassa laittaa itsensä taitavamman viereen ja matkia.

 

Marraskuu on jo niin pimeää aikaa että nyt voi varmaan jo alkaa harrastamaan torttujen paistoa, tällaisten omenaisten ainakin.

Mukavaa viikonalkua!


11 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Kiva tuollainen napsautuskukkaro, vaikka taitaa vaatia aika paljon näpräämistä.
Oi, joulutortut tuo tietysti mieleen joulun nyt kun on aivan pimeää ulkona. Jos vielä sataisi lunta, niin ois ihan joulutunnelma.

Tilkkureppu kirjoitti...

Kiva kukkaro ja kangas! Katsoin tuon videon ja ajattelin tuossa, että saako noita muovipaloja ostaa jostain? Selkeä teko-ohje.

Marle kirjoitti...

Hauska kukkaro. Missä myydään noita muovijuttuja? Aika paljon ehdit sukkia tehdä. Ihmettelen, miksi joidenkin sukkien kuvissa on mukana kananmunia.

Lea P kirjoitti...

Enpä tullut ohjaajalta kysyneeksi tarvikkeiden ostopaikkaa: meidät oli Kässämarttojen blogissa ohjeistettu ottamaan mukaan margis- ym.muiden rasioiden kansia tukimateriaaliksi jotka piirsimme ja leikkelimme sitten mallineen kopioiksi.

Marle: ne munat on jäämeren rannalta tuotuja kiviä ;D

kosotäti kirjoitti...

Hauska kukkaro ja monet upeat sukat sait säilöttyä sinne hillokellariin.

MariL kirjoitti...

Ihania sukkia olet tehnyt syksyn aikana!

Marle kirjoitti...

Oho! Luulin kananmuniksi : (
Yritin jopa kehitellä jotain syytä, miksi ne munat oli siinä sukkien kanssa. Ehkä joku munaus työssä tai jotain sellaista.

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos vielä tässäkin tuosta Beatles kukkarosta. Ja siitä, että sain tuon mustavalkoisen, se on just sitä itseensä. Kyllä värillinenkin olis kelvannut, en mä nirso ole;)
Juu, kyllä se pyöröpuikkosukanneulominen kannattaa opetella.
Jäämerikivet on kauniita.

KristiinaS kirjoitti...

ja näyttää siellä olevan Annalta ostettu kissamukikin.

Unknown kirjoitti...

Oi, kunika alkoi tekemään mieli torttuja....ei kun tortun tekoon :) Läjäpäin kauniita sukkia huhuh, olet ollut kyl ahkera! Ja IHANA klipsu kukkaro.

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän saisi tuon kaavan tuohon kukkaroon?