sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksy on tullut!


Nyt on ruudukot saatu ommeltua pinnaksi, kokoa tällä on 141 x 161 cm. Kuva on epätarkka mutta näen siitä ihan tarpeeksi hyvin että ois noita voinut vähän enemmän miettiä sijoittelun osalta. Tällä mennään ja reunuskaitaleilla sitten paikkaillaan kömmähdyksiä, eikös sitä vähän huonommasta taulustakin sanota että onpa hyvät raamit. Mökkireissun jälkeen alkaa sitten niiden raamien mallailu, uusia kankaita en tähän vanhoista(kierrätys) kankaista aloitettuun peittoon aio hankkia.


Tässä on alkutekijöissään jellyrolly-mukaelma. Käytän 7,5 cm leveitä kaitaleita joiden pituus on kankaan leveys. Näitä kankaita olen säilönyt ja paijannut vuosikausia kaapissani ja vihdoinkin otin ne käyttöön. On minulla kaikenlaisia ihania punaisia mutta ne oli ihan liian pieniä tähän juttuun, joten nyt on tulossa tällainen minulle vierasvärinen peitto. Jospa se torkkupeittona ei niin haittaakaan.
Kankaita etsiessäni totesin ettei se värijärjestys pelkästään riitä niille, pitää vielä tehdä sellainen järjestys missä pienemmät ja isommat kangaspalat on omissa koloissaan niin ei tarvitsisi pettyä liian monta kertaa kankaita valitessa.


Tulihan sitä viikolla käytyä hulluttelemassakin Stockalla Manskulla. Marlelta saatu koirulipussukka on päässyt kamerani säilyttäjäksi ja on siinä tehtävässään mitä mainioin.
Varsinainen mietitty ostos oli villatakki josta ei sitten tullut kuvaa edes otettua ja lisukkeina uusi vakstuuki ruokapöydälle ja nuo mainiot servetit ja pikkupaketti pöllönenskuja.
Pitäisköhän tässä vielä opetella sitä rasiakoristelua jollain liima-lakkatekniikalla!

Ei uskois että eilen polku saunalle oli ihan siisti, tänään on tuullut ja lehdet lentäneet.
Valkoposkihanhetkin ovat matkalla jonnekin lämpimämpään paikkaan.

Kiitos kommenteistanne edelliseen ja muistakaa pukeutua lämpimästi!

PS. Olen pahoillani mutta en ole ikinä (pienenäkään) vastannut yhteenkään kiertokirjeeseen tai kyselyyn.

11 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Syksyähän se jo on, vaikka tänäänkin oli kaunis ilma. Komea torkkupeitto sinulla on tulossa. Se on mukava lämmittäjä viileillä ilmoilla.
Hulluille päiville en ole "ehtinyt" kun ei oikeastaan ole ollut mitään hankittavaa.
Jäätelö kahvin kanssa maistuisi nyt, mutta eipä ole jäätelöä kotona (onneksi).

Marle kirjoitti...

Minun silmillä katsottuna peitossa on blokit mielenkiintoisesti laitettu. Noista neulojaserveteistä voit tehdä liimaharson avulla hauskoja joulukortteja. En pahastuisi, jos hanhet eivät tulisikaan enää takaisin. Hyvä, että keksit käyttöä pussuakalle.

Kvilttaaja kirjoitti...

Peitto on hyvä juuri noin. Se ei näytä liian suunnitellulta vaan perinteiseltä peitolta. Valkoposkihanhet harrastavat auringonlaskun aikaan lentoja. Eilen löysin Krematorion vierestä vetreän parven niitä. Oli varmaan noin 100 lintua siinä syömässä ruohoa.

Tilkkureppu kirjoitti...

Mielestäni peitto on hyvä ja siitä tulee ihana! Täälläkin tuuli tuiversi niin, että nurmikko on täynnä lehtiä!

hanhan kirjoitti...

Peitosta tulee aivan IHANA!

kosotäti kirjoitti...

Peittosi on tosi kaunis siulla on taito muuttaa tilkut upeiksi peitoiksi.

Ihaillen ollaan katseltu hanihien muuttoa, valtavia auroja lentänyt koko viikon lopun.

MariL kirjoitti...

Hieno tilkkukimara! :)

Soile Kivinen kirjoitti...

Upea peitto! Onneksi olkoon! Otatkohan sen mukaan piknikille : ) ?

Tiinatei kirjoitti...

Peitto on hyvä noin! Ainahan tuollaisen blokkimäärän kanssa voi arpoa, onko jokainen omalla paikallaan, mutta joskus on vain päätettävä, että se on tässä ja tällä mennään. Tykkään pinnan elävyydestä.

Lea P kirjoitti...

Kivoja kommentteja ootte laittaneet, kiitos kaikille!
Tää taitaa keretä valmiiksi ennen piknikkiä jos vain olen ahkerana.

Unknown kirjoitti...

Ihana tilkkupeitto. On sulla ollut työ tehdessä. Eiks toi tullut aika nopeesti? Meilläkin täällä mökillä ja kotona lehdet kaikki tippuneet puista ja lehti määrä valtava :)