torstai 28. helmikuuta 2013

Kässähuoneen uusi istuin!

Eiks ole hieno porsliininen istuin kässähuoneessa? Tänne tuo piti tallettaa alkavan kylppäriremontin tieltä kun ei oikein makuuhuoneeseen ja olkkariin passannut, puhumattakaan keittiöstä.
Onneksi se ei ole kovin vanha, vaihdettu syksyllä viemärien sukituksen yhteydessä,
 joten ei ole tuoksahtelevaa sorttia.


Näin siististi on eteiskäytävä suojattu ja rakennettu suojaseinä (josta läpikulku olkkariin), samanlaisen oviaukon sai myös oveton keittiön oviaukko.

Tällainen oli vanha kylppäri (n. 33 vuotta sitten edellisen asukkaan malliin), tähän voi sitten verrata kun uusi on valmiina joskus 5 viikon päästä.
Tultiin mökille koiran kanssa karkuun kylppärin hajottamisen ajaksi, tai ainakin toivomme että se on purettu kun ensiviikon tiistaina palaamme kotiin ja meteli huushollissa olisi vähäisempi.

Tasan vuosi sitten aloitin tämän blogin pitämisen ja taitaa olla toinen kerta kun täällä ei käsitöitä esitellä, sunnuntaiksi saattaisi jotain valmistua.


Mukavaa viikonjatkoa!

7 kommenttia:

Kvilttaaja kirjoitti...

Tutulta näyttää. Meilläkin oli beiget laatat ja wc-istuin olkkarissa kylppäriremontin aikana. Toivottavasti remppa menee hyvin ja joutuisasti.

Tilkkureppu kirjoitti...

Onnittelut vuosipäivän johdosta!
Hyvin on suojattu ja onnea remppaan!

Marle kirjoitti...

Onnittelut taaperolle! Minä olen suunnitellut varmaan pari vuotta kylppärin remppaa, mutta ei mitään ole vielä tapahtunut. Toivon aurinkoisia päiviä sinne maalle.

Anitta kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle.
Sinulla on nyt vara valita istumapaikka.
Toivottavasti kylppäri on revitty joutuisaan ja uusi enstistä ehompi sitten tialle.

Mallaviri kirjoitti...

Synttärionnittelut!

Kiva sisustuksellinen elementti sulla! Meilläkin oli noita kaksi olkkarissa reilu vuosi sitten, tosin siinä vaiheessa vielä pakkauksissa.

KristiinaS kirjoitti...

Äh, mä en muistanu että oot landella. Tääll stadissa ku ny tapahtuu kässäjuttuja ihan urakalla.
On tuo aika hieno istuin, kässyhuoneen haltijan valtaistuin:):)

-Sarkka- kirjoitti...

Onnea vuosiblogissa johdosta!! Meilläkin yläkertaan valmistuu uusi vessa, katsotaan millonka se on valmis. Pitäisiköhä minunkin ottaa wc-pönttö sisustuselementiksi heheh