sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Keskeneräisiä ja valmiita!
Tilkkukurssi loppui keskiviikkona nyyttäreillä ja tuntui että useammilla oli tekemisinä mukinaluset.

Olin saanut lahjana muuton tieltä kankaita ja vähän sälääkin joista leikkelin näitä kissakuvia talteen ja nyt niistä on tulossa mukinalusia, näitä on nopea tehdä ja sisälle olen laittanut polyesterihuopaa napakoittamaan niitä.Maanantaina sain kangaspuista 50 cm loimeen edellisviikolla kudotut kiikkutuolimatot ja ns. istuinaluset.  Ensin piti kutoa vain ne saunakodan/pukuhuoneen penkkimatot mutta onnekseni kukaan ei ollut tulossa seuraavilla viikoilla samoihin puihin ja sain sitten kutoa tuomani kuteet kaikki ja kotiin kannettavaksi jäi vain melkein valmista tavaraa.
Saas nähdä tuonko joulureissulta mökiltä lisää kuteita kudottavaksi, yksiin puihin on tulossa loimi jolla voi kutoa Otava-nimistä kuviota jota useampikin kutoja Saunabaari-talossa kehui. Olis vaan kiva tietää minkälaista mattoa sillä syntyy, kuukkelissa nimittäin vedin vesiperän.

Neulottuakin on tullut,  kaksi pikkaraista pipoa bambu-puuvillalangasta Kätilöopistolle ja sytomyssy ja sukat
kokoa 34 jämälangoista.

Mukavaa viikonalkua t. Lea P.

7 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tosi kauniita alusia.

Anitta kirjoitti...

Kivat kissakuvat mukinalusissa.
Kunnon räsymatot olet kutonut.

Tiinatei kirjoitti...

Kiikkutuolin matot ja istuinaluset vaikuttavat varsin toimiville. Olen ollut kerran juhlissa, jossa raakalankuista tehdyille penkeille oli levitetty kauniita, vanhoja ja puhtaaksipestyjä räsymattoja. Oli varsin kotoinen ja mukava istuma-alusta. Mukimattosi ovat myös hauskannäköisiä.

Marle kirjoitti...

Hauskat aluset ja paljon! Sinä olet kyllä ihan mielettömän ahkera.

Katju kirjoitti...

Kivoja mukinalusia.

KristiinaS kirjoitti...

Jee! Mä sain nuo aluset missä on kolme kissaa! KIITOS! Kannatti mun antaa kankaita pois ku sain osan takaisin näin kivassa ja käytännöllisessä muodossa. Hyvä kiertää, vai mitens se sanotaan:)

Lea P kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista ja sanottava on niin kuin moni muukin "näitä on ihana saada ja lukea".