torstai 7. kesäkuuta 2012

Jakkaranpäällyksiä

Jämäkuussa tuli tehtyä yhdelle jakkaralla virkaten uusi ilme ja sitten tietysti ne kolme muuta tarvitsivat oman uuden värinsä. Muuten ihan kiva homma mutta onnistuin sitten itse saamaan varmaankin virkkausvamman, selkäfilee oikean lapaluun alla on ihan jumissa ja syvään hengittäminenkin sattui, parit paramaxit onneksi helpottivat olotilaa. Nyt voin näköjään todella uppoutua dekkareihin ym. luettaviin aviiseihin hyvällä omallatunnolla pari päivää ja toivoa että neulominen sujuu 9.6. KIP-päivänä (kansainvälinen julkineulontapäivä) Lankamaailmassa Ogelissa tai jossain muualla.


Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

Mallaviri kirjoitti...

Onpas hauskoja!! Tosi kivat kuvat kans :-)

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Übersiistit!

Kyselit taannoin, mitä tehdä kolmioista. Tässä olisi erilainen siksak-idea, jos vaikka haluaisit kokeilla: http://www.flickr.com/photos/29650144@N06/7328033728/in/photostream/

Irma kirjoitti...

Kylläpäs on kivoja:)

Lea P kirjoitti...

Kiitos "kehuista" kaikille.

Tilkunviilaaja: Hauskoja kolmiotöitä löysin vinkistäsi.

Sipi kirjoitti...

Wau! Ihan mielettömän hienoja! Itsekin olen "haaveillut tekeväni jakkaroihini vastaavaa mut haaveena se on edelleen, saanenko koskaan tehtyä..ovat tosi veikeitä tuoleja :)

Sude kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä. Kunhan löytyy aikaa, niin minunkin jakkarani taitavat saada tuommpoiset päällykset :)

Anitta kirjoitti...

Hauskat ja iloisen väriset päälliset jakkaroille.

Anne-Mari kirjoitti...

Jopas on iloiset jakkaranpäälliset!

Lea P kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille, jos arvuuttelitte lankaa niin en niitä tiedä itsekkään, epäilisin jotain ryijylankaa kun on hiukan karheaa. Kokovillaa taitaa olla kun katkesi vetämällä ihan helposti.

Saiu kirjoitti...

Ompa pirteitä, kerrassaan herkullisen värisiä!!