maanantai 10. marraskuuta 2014

Aplikaatiokukkasia.... ja pussukka

 Aplikaatiokukkaset on aplikoitu, olen tehnyt nyt 6 blokkia valmiiksi ja taidan ottaa lisää jos näitä vielä vapaana on, minusta näiden näprääminen on kivaa.

Alempana näytillä ei niin kiva moka joka saattaa sattua kun joutuu taittelemaan kangasta käsissään että saa ompelukset tehtyä ja vieressä valmiiksi aplikoidun blokin nurja puoli.


************************************

 Viikolla kävin kaupungilla ja Snurressa jonka ikkunassa oli muuttomyynti-ilmoitus, ovat kuulemma etsimässä uutta tilaa lähempänä keskustaa ja syynä taloyhtiön joutuminen remontin kouriin. Naapuriyhtiössä tehdään jo remppaa eikä meteli varmaankaan ole mitenkään mukavaa.
Ostamastani punaisesta merinosta piti tulla pipo mutta taidankin tehdä sormikkaat 2-puikoilla.
Naapurikuvan 20-luvun pipo on neulottu Rowanin tweed-langasta, siihen riitti 50 gramman kerä kun vähän lyhensin tuota reunaresoriosaa ja mataloitin kupua, lankaa jäi 40 cm pätkä.

***********************************


Elma-messuilla olin sunnuntaina marttailemassa eli Uudenmaan marttojen talkoolaisena opettamassa isoäidin-neliö virkkuuta.  Ennen vuoroni alkamista ehdin ostoksillekin, löysin ihanat lapas-sukkakirjat ja kivan teepannun.


Tässä viimeisin eli neljäs pussukkani samalla mallilla kuin edellisetkin ja näitä tulee kyllä vielä lisääkin. Tähän ei ollut laittaa pitsivetskareita joten tavalliset vetskarit on kiinnitetty koristeompeleilla paikoilleen. Sisuksissaan pussukalla oli erivärisiä pieniä lankakeriä ja pari kaksipäistä virkkuukoukkua ja sain opettaa myös tunisialaista virkkuuta messukävijöille.

*********************************
Ja sitten siihen diojen tallentamiseen, suurin osa meni suoraan roskiin, ehkä n. 10% pääsi jatkokäsittelyyn ja tallennetuksi kuvankäsittelyn jälkeen tietsarille ja aikanaan dvd-levylle.

 *********************************

Olis kiva toivottaa mukavaa marraskuuta lukijoille ja kommentoijille mutta tällä hetkellä sataa ja on pimeetä eli ihan hirveä koiranilma. Ja sinnekin pitää parin tunnin päästä mennä koirulin kanssa.


8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aplikaatiot on ihan mielettömän hienot! Sama pipomalli on mullakin puikoilla, ensin tuli vaalean vihreä ja nyt tummahko liila :)

Kvilttaaja kirjoitti...

Kylläpä olet taas ehtinyt. Aamulla oli niin kirkasta, että kuu näkyi ja auringonnousu oli upeasti ruusunvärinen. Miten sitten iltaa kohden kääntyikään taas harmaaksi.

KristiinaS kirjoitti...

Saablari, mä en katsonu kirjatarjontaa niin tarkasti, että oisin tuon Sukupolvien silmukat huomannut. Noh, saahan sen kaupastakin tai joulupukilta, heh.
Kivathan nuo aplikaatiot on, mitä niistä sitt isona tulee?

Marle kirjoitti...

Kauniit aplikaatioblokit. Minulla on vielä vaiheessa. Ikävä moka, mutta tekevälle sattuu. Tarkalle on mennyt myssyn lanka. Tuon pussukan kun olen livenä nähnyt, niin on sanottava, että hieno.

Tiinatei kirjoitti...

Kauniita aplikaatioita! Itse kun en osaa (tai en ole opetellut), niin en voi muuta kuin ihailla. Tykkään Beatles-pussukastasi.

kosotäti kirjoitti...

Upeita nuo aplikaatiot. Ja toi pipo on kerrassaan hurmaava ja tosi naisellinen . Usein kun pipot on vaan pipoja, mutta tuossa on sitä jotakin.

Salomea kirjoitti...

Pipo joka on vähän hattumainen,hieno tuota voisi harkita itsekin omaan päähäni. Samaisia kirjoja minä selailin Akateemisessa kirjakaupassa en raaskinut ostaa.

Jokke kirjoitti...

Huh mikä aplikaatio, kyllä siinä saa neulaa käytellä.