sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kierrätystä ja muutakin kivaa

 Viikonloppuna oli jälleen perinteinen kierrätystapahtuma Kaapelitehtaalla,  Marijämätilkku-peittoni oli Työviksen osastolla seinää koristamassa. Ostoksia tein Kierrätyskeskukselta, pellava- ja silkkivillalankoja sekä trikoota ja marikangasta. Piirsin t-paidan kaavan vanhasta lempparipuserosta, trikootilkku oli sen verran pieni että hihoja jouduin jatkamaan. Nyt pitäisi vain langoittaa saumuri mustilla langoilla niin pääsisin jännäämään tuleeko puserosta sopiva.

 Kässämarttaystäväni Leena on laittanut myös ompelukoneensa hommiin ja tekeillä on ainakin kaksi tilkkupeittoa Marikankaista. Kässäillassa oli aiheena korjausompelu (jota myös tehtiin ja opeteltiinkin) ja mukana sai olla myös muita tekemisiä. Eräällä martalla oli työn alla vauvanpeitto johon tulee söpöjä nallenkuvia, ohje peittoon löytyy Dada´s Place-sivulta. On siellä paljon muutakin ihanaa. 


Itseltä on valmistunut (hitaasti) sukat, kaksisukkaakerralla-systeemillä (pyöröpuikko). Täytyy paljastaa että kärkikavennukset kyllä tein ihan vanhanaikaisesti sukkapuikoilla.
Tyyne-patalappu on ollut kauan kesken mutta nyt sain senkin valmiiksi. Ohje löytyy täältä.
Myssy kuulu sarjaan sytomyssy.

Sancha-koiruli kiittää ylimääräisistä rapsutuskäskyistä ja on onnellinen kuivista keleistä.

Mukavaa viikonalkua!

7 kommenttia:

Tilkkureppu kirjoitti...

Olipas paljon kivaa tässä postauksessa, kierrätys on aina hauskaa, mahtavia Maripeittoja tulossa ja söpöliini vauvanpeitto valmistumassa! Nätit sukat, kiva patalappu ja tarpeellinen sytomyssy!
Sinullekin mukavaa viikonalkua:)

Unknown kirjoitti...

Jo vain, näinkin peittosi tapahtumassa :-) Olimme Tyttären kanssa siellä eilen. Kaikkea pientä kivaa tarttui mukaan ja valtavasti intoa tekemiseen!

Tiinatei kirjoitti...

Tuonne kierrätystapahtumaan olisi joskus ihana päästä! Nalletilkut ovat tosi söpöjä, kiva idea. Laitoin linkin talteen vastaisen varalle.

kosotäti kirjoitti...

Hienoa että peittoasi pääsi moni ihailemaan, sillä se on niin kaunis.

Marle kirjoitti...

Kyllä minua riepoi, kun en ehtinyt Kaapelille. Peittosi on ollu komeasti esillä, ihan arv oaan vastaavasti. Tuo nallepeitto näyttäää somalta ja sinun suhat herkullisilta!

Niina kirjoitti...

Moi!

Kiva postaus :)

En päässyt Saunabaariin tänään, piti mennä hammaslääkäriin, alkaa sitten juurihoito.

Katsotaan koska taas tavataan :)

Sude kirjoitti...

Kyllä tuo sinun peittosi vaan osaakin olla komea ♥ Vaan miksiköhän nuo nuket on laitettu alasti tuonne mökin seinälle roikkumaan, kylmähän niille siinä tulee =D