sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Maiseman muutos!

Kyllä on maisemat muuttuneet sitten viime näkemän. Joskushan sitä pitää naapurin puutkin kaataa ja lohtuna meikäläiselle on parin vuoden päästä tässä kasvava mahtava vatukko.
Oikeassa reunassa näkyy saunan kulma.
Viime maaliskuussa mies kuvasi Hiitolan kansallispukuani mutta niin tiukaksi rajasin ettei tuosta kovin paljon puita näy mutta jotain kuitenkin ja vieressä on sitten nykyinen näkymä.
Loppuviikon kässäsaalis on pienet sukat jotka neuloin matkalla maalle ja nuo sytomyssyt sitten täällä paikanpäällä, saattaa syntyä vielä muutama lisääkin.
Meillä jo tontut kurkkii sisään.


Tämän viikon Muumilaaksolainen on Muumimamma.

Mukavaa viikon alkua t. Lea P.

9 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Onpas teillä nyt avaraa ympäristössä. Olisivat voineet jättää muutaman puun rajalle että olisi ollut vähän näkösuojaa. Vatut sentään on pieneneä lohtuna sitten myöhemmin.
Kiva tonttu kurkkimassa.
Mukavia viikoja (minä teen parin viikon lomareissun, aamulla on lähtö).

Tiinatei kirjoitti...

Hupsista, millainen autius! Hyviä vattuvuosia toivoen!

Matleena kirjoitti...

Puiden kaataminen kyllä muuttaa näkymää kovasti, kuten kuvasikin osoittavat. Vattuja kyllä pääset poiminaan. :)

Paljon olit taas ehtinyt edellisen käyntini jälkeen tehdä käsitöitä, paljon sukkia ja sytomyssyjäkin. Oletko muuten jo huomannut, että Seijasiskolla on äänestys menossa mieluisimmasta sytomyssymallista? Poikkeahan äänestämään! :)

Kvilttaaja kirjoitti...

Suomalaista mentaliteettia. Tehdään täydellinen hävitys ja sitten aletaan perustella, että sillä ei ole mitään ympäristövaikutuksia. Kamalan rumaa vuosia vielä sen vattupensasvaiheenkin jälkeen. Ihailen tuottoisuuttasi.

kosotäti kirjoitti...

Tuollaisia avoimia maisemia sitä saa "ihailla" pitkin Suomen maata.
Kansallispukusi on tosi upea.

Lea P kirjoitti...

No, onneksi tämä autius rajoittuu tontin kapeampaan ja alapäähän, mökki on vähän ylempänä ja omien isojen kuusien suojassa. Koivuja tuohon kuulemma istutetaan ja ne onneksi ovat aika nopeakasvuisia.

KristiinaS kirjoitti...

Nö jösses mikä maisema! Mä en tommosta jaksais katella. Huh huh. Mutt kivan näköinen sauna teillä on, näytäs se mökkikin.
Autosta en oo vieläkään saanu edes hinta-arviota saati millon se muka olis käytettävissä, niin että ne kankaat . . .

Marle kirjoitti...

Oho, tulipa avaraa. Tottahan teillä sinipipoiset tontut kurkkii, kun on luntakin maassa. Monta näitä muumilaaksolaisia olikaan? Sinä olet kyllä kamalan ahkera.

Lea P kirjoitti...

KristiinaS: Kangaskuljetuksia loppuviikosta ;)
Marle: Ei ole vielä lunta täällä itärajalla, huomenna pitäis olla jos säätiedotukset paikkansa pitää.