maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ostoksia ja jotain valmista


Kävin Taito Shopissa Etelä-Espalla alessa, josta ostin 4 kpl 50 cm mattosukkuloita, poppanakudetta ja pitsikävyn kadonneen kapineen tilalle. Nuo vihertävät housut löytyi Fidasta ja niistä tulee paikkamateriaalia mieheni lempparihousuihin.


Tein Hesarin ohjeella simaa ja ovat menossa kylmäkellariin tilkkuystäväni Irjan tekemässä kopassa.
Siman kanssa nautitaan sitten itsetehtyjä donitseja, ne matopullat saa jäädä kaupan hyllylle.


Pieni ompeluskin on tehty, rillipussi autossa käytettäville aurinkolaseille. Mies käyttää näitä omien silmälasiensa päällä ajaessaan, karmean näköiset mutta kätevät.
Ei kyllä pitäisi paljon arvostella noita rillejä, itselläni oli melkein samanlaiset silmälasit joskus 70-luvulla.

Jotain valmista otsikossa viittaa samannimiseen blogiin, ja Jämäblogiakin harrastan. Käykääpä kurkkaamassa sielläkin.
6 kommenttia:

Kvilttaaja kirjoitti...

Huomasin, että olet hankkinut pitsikävyn. Teetkö oikeasti frivolite-pitsiä? On olemassa paljon näppärämpiäkin pitsikäpyjä. Voisin myydä yhden käyttämättömän Aero-pitsikävyn, jos tarvitset. Ostin niitä vuosia sitten varastoon.

Lea P kirjoitti...

Kokeillut olen kävyllä ja nyt olisi kyllä aikomus opetella sitä tekemään neulalla, on kuulemma huomattavasti helpompaa. Käpyilyohjeet pitäisi etsiä jemmasta, eiköhän se parin yrityksen jälkeen jotenkin muistu mieleen. Käyn katsomassa kuukkelilla tuota Aero-käpyä, ilmoittelen sitten olenko ostotuulella.

Anitta kirjoitti...

Ai jai, sulla on jo simat valmiina. Mun rupesi tekemään mieli munkkeja kun luin blogeista munkeista ja lueskelin munkinteko-ohjeita.

Lea P kirjoitti...

Anitta: Ei muuta kun tekemään.

KristiinaS kirjoitti...

Ai kun hienoa, että sait noita tarvitsemiasi kapistuksia, kait ne sitt oli ale-hinnalla kun kerran ostitkin.
Ah, simaa:) se on niiin hyvää mutta en voi juoda, kuolata vaan.

TööT kirjoitti...

Jos mun täytyis valita yksi heikkouksistani, niin valitsen kyllä tippaleivät. Tänä vuonna jopa suunnittelin aloittavani laihutuskuurin jotta saisin syödä niitä oikein paljon. Alan etsiä niitä jo heti Pääsiäisen jälkeen, ja toivon löytäväni jo laskiasena. Mutta tunnustan vain yhtä väriä, Fazerin.