lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hanhenmarssia!


Helsingin tilkkukilta Syyrinki piti tänään vuotuisen kurssipäivän hanhien kanssa.
Kiltamme jäsen Milja oli tehnyt ison pohjatyön "valokuvasta kangaskuvaksi"-kurssia varten ja toi mukanaan myös tarvittavia materiaaleja, piirtoheitinkalvoja, pergamiini(voi)paperia ja liimaharsoa sekä silitystä varten vielä leivinpaperia. Sekä myös kankaita, jos joltain juuri jotain tärkeää puuttui omista tuomisistaan. Tietenkin myös vaihdoimme kankaita keskenämme.

Sitten piirrettiin, valittiin kankaita, piirrettiin ja silitettiin liimaharsot ja leikattiin ja aseteltiin ja taas silitettiin. Kuulostaa sekavalta, mutta kun teki miten neuvottiin niin saatiin aivan ihana Hanhenmarssi aikaiseksi.


Omat hanheni ovat tässä; mustavalkoisen tein ensin ja sitten tuon Marihanhen toiseksi.Sirpan hanhet ovat löytäneet ihan oman ruokapaikan kun noin yhdessä nokkivat.Eijan hanhi taitaa pitää vahtia että muut saavat ruokailla rauhassa, aika tiukka ilme sillä.


Tässä koko marssiporukka potretissa, meitä oli 9 oppilasta ja osa ehti tehdä kaksikin hanhikuvaa. Tämän jälkeen vielä koristetikataan, laitetaan vanu ja vuori, tehdään lisää tikkauksia sekä kehystetään sovittuun kokoon. Tiedä vaikka esiintyisivät joskus yhdessä jossain näyttelyssämme.

Oli muuten kiva päivä, kiitos Milja ja muut.

8 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihania hanhia marssillaan! :)

Kvilttaaja kirjoitti...

Kiitos Lea. Sun ja Tiinan postaukset ovat paras mahdollinen kiitos kurssista. Nyt tunnen onnistuneeni tämän hassun aiheen kanssa.

Irma kirjoitti...

Hyvin olet onnistunut hanhien värityksissä, kivat!

Tintti kirjoitti...

Upeita hanhia!

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Ryhmäkuva on hieno! Kyllä oli kiva päivä hanhien parissa.

Anitta kirjoitti...

Onpa kivat hanhikuvat.

Hannele kirjoitti...

Hienoja hanhia koko konkkaronkka :)

Lea P kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, tämä toivottavasti pistää vauhtia niiden valmiiksi tekemiseen.