sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kierrätystä!

Kävin tänään Kaapelitehtaalla Kierrätystapahtumassa, vein sinne itse kaksi isoa kassillista tavaraa ja takaisinpäin toin onneksi vain vajaan puolikkaan. Tapasin siellä myös Kerroskiisselin jonka kanssa kiertelimme, ihailimme ja kuvasimme (luvan kanssa) sekä kävimme kahvilla.


Avaimet ovat saaneet aivan uuden käyttömuodon, ainakin rannerenkaina ja avaimenperinä.


Tässä sitten sormuksia, avaimista ja markka-ajan 10-pennisistä.


Tässä on varmaan helpoin tapa kiinnittää vetoketju, punotaan ristiin ja ommellaan päistään pohjakankaaseen joka kehystetään ja lopputuloksena on tyyny. Sais varmaan mukavat kuviot päiväunilla poskeen ja oikein pyöriessä hiuksensakin kiinnitettyä.Edellisessä postauksessa toivoin olevani tiukkana ja tulevani takaisin kotiin ilman yhtään kierrätystuliaista, mutta eihän sitä ihan niin käynyt. Löysin ihanan ohuen puuvillasatiinikangaspalan, kaksi Raija Orasen kirjaa (en ole aikaisemmin hänen kirjojaan lukenut), Viljo Kajavan Yksinäisiä naisia novellikokoelman ja ihanan pikkuleipäkirjan kera 30 reseptin.
Kahvipisteestä ostin tuliaisiksi pussillisen Rooibos-teetä.

Kotimatkalla tuli mieleen montakin tavaraa jotka olisi voinut viedä, joten ensi vuonna uudestaan.

6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Kiva oli siellä kierrellä. Kiitos seurasta.
Löysit sieltä tarpeellista tavaraa, joten ei olleet hupiostoja.

Kvilttaaja kirjoitti...

Kannatan kierrätystä, mutta en rehellisesti sanottuna ymmärrä sitä, että hyödyttömistä esineistä tehdään vielä hyödyttömämpiä, kuten nuo avaimista tehdyt jatkojalostukset. Nuokin metallipalat olisi ollut parempi laittaa metallinkeräykseen.
Omat löytösi vaikuttavat mukavilta.

Sude kirjoitti...

Tuopa olisi mielenkiintoinen paikka päästä käymään. Minusta juuri nuo avaintuunaukset on hienoja ja voisin itsekkin käyttää tuommoista rannerengasta :) Vetoketju-ristikko voisikin olla kivan näköinen kangaskassin kyljessä, laitetaampa idea korvantaa. Kiitos sinulle ideoiden välittämisestä meillekin .

KristiinaS kirjoitti...

No nyt sitt selvis mihin kaikki rahat katoaa;) Lehdessä nimittäin jokin aika sitten ihmeteltiin missä suomalaisilla on hurja määrä rahaa jemmassa. Taisi olla markkoja joita kaipailivat nyt kun ne oli viimeistään vaihdettava pois, vai miten se nyt olikaan.
Aattele, kolme yötä enää ja mä pääseen Saareen.

Lea P kirjoitti...

Anittalle, kiitos samoin, kivaa oli!

Kvilttaaja; eiköhän ne avainkorutkin joskus löydä tiensä sinne sulattamoonkin, minusta on kiva kun entiselle hyödyttömälle löydetään ns. uusi elämä. Itselläni se näkyy eniten noissa tilkkutöissä (kun sais ne joskus tänne skannattua ja selostettua).

Sude; hyviä ideoita on kiva laittaa näkyville kun luvankin kuvaan sain.

Kristiina: Juu, oli siellä penni poikineen erilaisina koruviritelminä. Onneksi on ilmat lämpenemässä ettei tarvitse palella saaressa.

Tintti kirjoitti...

Samoihin koruihin ja tyynyihin iskin minäkin silmäni :-)

mulla tarttui mukaan kuolalappu, pääkallokukkaro ja kakdi kauppakassia. Tilasin lisäksi itselleni takin.