sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pussukoita ja ostoksia!

Lauantaina olin Kässämarttojen pussukkakurssilla, näistä neljästä vain yksi, maatuskapussukka, on tehty siellä, muut kuuluvat oikeastaan Jotainvalmista-ryhmään. Punainen vinoraitainen pussukka sai vetoketjun ja kissa- ja nappipussukka saivat vihdoinkin kehykset. Monta pussukkaa on kyllä vielä ns. vaiheessa, toivottavasti nekin valmistuvat pian. Tuosta kissakankaasta täytyy mainita että se on ostettu joskus vuonna 1 tai 2 ensimmäisestä Helsingissä avatusta Palahallista Mannerheimintiellä.

Tänään kävin tyttären kanssa Vanhassa Satamassa kässämessuilla ja moneen tuttuunkin siellä törmäsin. Lankojen houkutuksia onnistuin välttämään mutta puikkoja piti hankkia, nuo kaikki ovat nelikulmaisia, osa jää itselle ja osa matkaa ystävälle maalle. Keramiikkanappi löytää paikkansa myssystä tai laukusta, Virkkuukoukkusen kortteja pitää olla varalla ja kohta on pääsiäinen ja siksi tarvikkeita korttiaskarteluun.

Mitäänhän kankaita minä en oikeastaan tarvitse mutta noita kissoja en voi vastustaa, samalla ostin Tilkkutarhalta vaaleaa pohjakangasta Dear Jane-peittoprojektiani varten ja ohutta liimatonta huopaa kiikkutuolin mattoa ja laukkuja varten. Tuo pöllö-herra menee lahjapussukkaan koristeeksi ja siivousrättejähän tarvitaan aina.

Mielestäni aika maltilliset ostokset tavaran tarjontaan suhteutettuna.

Mukavaa tulevaa viikkoa t. Lea P.

6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Sieviä pussukoita ja hyödyllisiä ostoksia.
Minä en ehtinyt/jaksanut lähteä messuilemaan.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Upea maatuskapussukka ja kivat ostokset. Kutojalle puikot ovat varmaan kivoja, minä taasen ostelisin vain kankaita ja kankaita ja kankaita...

Tanja kirjoitti...

Onnea uudelle blogille :-) Hienoa että olet vihdoinkin ryhtynyt sanoista tekoihin ja saamme nähdä upeita käsitöitäsi myös netissä.

Marle kirjoitti...

Hienoa Lea, että vihdoin olet aloittanut bloggauksen. Kirjoitat tosi kivasti, joten voit laitella vaikka kuinka pitkiä stooreja, jaksan lukea kaiken! Liikuttavan suloinen tuo sinusta otettu valokuva ja se tärkeä käsityö, minkä olet pienenä tyttönä tehnyt. Syyrinkiin voisi perustaa alajaoston, pussukkaryhmän. Maatuskapussukka on suosikkini.

Anonyymi kirjoitti...

Anitta: ei hävinnyt mitään vaikka et käynytkään.
Tilkunviilaaja: :)
Tanja: Kiitos!
Marle: Kiitos, pussukkaryhmä oliskin mukava, sieltä sitten löytäisi ohjeita ja vinkkejä erilaisiin pussukoihin.

Terv. Lea P.

sibylla kirjoitti...

onnea uudelle blogille ja Hyvää naistenpäivää!