sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Ihana NaimaNaima-niminen villatakkini on nyt valmis ja siitä tuli kyllä ihan lempparitakki.  Kauan ei tämän tekeminen aikaa vienyt, jos en narraa niin vajaa kaksi viikkoa ja valmistui eilen. Langathan ostin Joensuusta ennen joulua ja saatuani kalenterisukat ja alempana näkyvän huivin valmiiksi kerin lankaa vyyhdiltä kerälle ja aloitin. Ohje oli englanniksi ja muutaman kerran sain kyllä pistää peukun suuhuni ja ihmetellä että mitä sitä oikein pitää tehdä mutta tässä kuten monessa asiassa työ tekijäänsä neuvoi. Tein mä kyllä sen mallitilkun ja siinä opettelin ohjeen juttuja.

Taskuissa on koristeena pienet kirjoneuleet, siksi vähän levittelen tuossa oikealla ylhäällä.
Tänään tultiin maalta takaisin kotiin ja pitäisi etsiä takkiin napit vaikka ihan hyvin lämmitti takin alla ilmankin. Tällainen bumerangin mallinen pari kertaa kaulan ympäri kiepautettava huivi valmistui joulun jälkeen. Tähän neuloin ns. raidoiksi ainaoikeaa, reikiä ym. ja hiukan riikinkukkoa ihan lopuksi.

**********************************

Uutta vuotta vastaanotettiin perinteisin menoin, ystäväpariskunnan kanssa pidettiin nyyttärit, saunottiin ja rapsuteltiin paukkupakolais-Elliä.

********************************

Missäs täällä Stadissa on se lumikaaos jota niin hehkutettiin radiossa, Kiteellä lunta oli vain muutama sentti ja sitä paksumpi kerros tuli vastaan vasta Käpylässä. 

Mukavia talvipäiviä toivotellen Lea.


10 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Komee takki ja just tarpeen.

Kvilttaaja kirjoitti...

Punainen piristää. Villatakkia tarvitaan näillä keleillä. Lumisadetta tuli pari päivää putkeen. Kevyttä pakkaslunta, mutta kiilloittui jäiseksi katujen pinnalla.

kosotäti kirjoitti...

Oi miten ihana takki, sukkela olet neulomaan.

TeSa kirjoitti...

Hyvä neuletakki on mieltä lämmittävä.
Kaunis puna.

Marle kirjoitti...

Voi miten olet nopea! Naima vaikuttaa oikein kauniilta mallilta ja tasut on hyvät olla olemassa. Minä haluaisin tuon Ellin! Paljon puhetta tyhjästä, sanon minä stadin lumisateista.

*VEKKI* kirjoitti...

Hieno villis, tosi nätti on. Suomessahan on kautta aikain lunta ollut ja tulee olemaan, en tajua miksi siitäkin saadaan sensaatio.

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Komea Naima ja niin kauniin punainenkin. Lämmittää ihan näin kuvankin perusteella.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Tulikin kiva villatakki tuosta! Ei uskoisi, että ohje oli mistään kohdasta vaikea, kun niin nopeasti valmistui.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Voi miten ihanan punaisen takin olet tehnyt. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujalle.

Unknown kirjoitti...

Moikka Lea :)

Ihan sattumalta törmäsin googlessa kuvaan sinun muumeistasi ja vuosia tuota kyseistä 50-luvun perhettä kokoon keränneenä (yhtä vailla valmis), ihan hurjasti innostuin nähdessäni poliisimestarin kokoelmassasi. Kyseisiä hahmojahan ei hirveän montaa näin julkisuudessa ole näkynyt ja kaikkia omistajia olen "häiriköinyt" tiedusteluillani myyntihalukkuudesta. Eli 9 hahmoa asustelee jo muumitalossani, mutta koko poppoon tietysti haluaisin kasaan. Olisitko kiinnostunut myymään tuon hankalan karkulaisen minulle :) ?

T: Miia Kesäläinen