maanantai 6. tammikuuta 2014

Hyvää vuoden jatkoa!

 Tuttu koirulijoukkue oli taas yhdessä ilotulitepauketta paossa mökillämme, hyvin mahduttiin kaikki viisi ihmistä ja kolme aika isoa koiraa 25 neliön tupaan.
Patu-labbis ei paukkuja pelkää kun on koulutettukin niitä kuuntelemaan, Elli-noutaja taas pelkää paukkuja ihan hirveästi eikä meidän Sanchakaan niistä tykkää.
Tämä taisi olla jo viides kerta näiden vieraiden kanssa vuoden vaihdetta juhliessa.


Naapurin hakkuuaukealla uudenvuodenpäivänä kukki vielä keto-orvokit, hassulta tuntui katsella niitä kylmässä vesisateessa.Sancha haukkui pihalla 5.1. kilpaa naapurin koiran kanssa, naapurissa asustaa Riku-niminen moroko-rotuinen koira.
 

Kotiin oli jouluaikaan tullut mukava yllätys,  Suomen verkkoneuleyhdistyksen kalenteri joka on täynnä ihania neuleita hienoine ohjeineen.  Juu, tätä tiettävästi postitettiin vain jäsenille.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja kiitos kommenteista.

PS. Neulomiset on keskeneräisiä ja yhtä tilkkutyötä pitää tehdä piilossa (Englanti-Suomi kangasvaihto), joten sen kuvia pitää odotella ihan kait tuonne elokuulle asti jos oikein muistan. Onneksi reilun viikon kuluttua alkaa taas työviksen tilkkukurssi ja sen tuotoksia
voi sitten vilautella täälläkin. 


4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut eilisen nimpparipäivän johdosta.
Nyt sitten alkaa reikäleivät ja härkäviikot.

Tilkkureppu kirjoitti...

Hyvää vuodenalkua sinullekin! Samoin tilkkukurssi alkaa viikon päästä, kivaa!

kosotäti kirjoitti...

Hyvä että koirilla on paikka jonne pääsee paukkuja piiloon. Mukavan näköinen kolmikko.

Tiinatei kirjoitti...

Mukavaa vuotta sinullekin! Ihanat koirulit!