sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ystävältä ystävälle!

Ystäväni Anitta on järjestellyt kotiaan muuttoa varten ja kävin vähän auttelemassa pienen ompelukoneeni kanssa eli kavensin lakanaa ja pienensin tyynyä ja tein siihen päällisen lakanan jämäpalasta.  Ompeluita menin tekemään kiitokseksi jo aikaisemmin saamistani langoista ja jämistä mutta katsokaapas mitä ihanuuksia minulle lykättiin lisää tällä käynnillä.


Tässä on monta kerää ihania bambulankoja ja villaa ja puuvillaa. Kiitos! 
Näistä tulee syto- ja vauvamyssyjä, tiskirättejä ja saattaa osa jäädä ihan itsellekin omien marinoitujen bambulankojen joukkoon, jos joskus saisi sen raidallisen puseron neulottua.

Sukat kässämarttojen keräykseen ja myssyjä aikuiselle ja lapsille.

****************************************


Putkiremppa jatkuu, olkkari oli pari päivää ihan tukossa kirjoista koska toisen seinän hyllykkö piti tyhjentää sähkömiehen tieltä, laitteli uusia antennipistokkeita.
Toinen kuva on pohjia myöten tyhjennetystä kylppäristä. Kuvassa oleva imuri on mainio, siellä istuu "pieni ukko" sisällä ja potkii tasaisin väliajoin suodatinta tyhjäksi että imuteho säilyisi. 
Imuri melkein hyppii potkuista. 

*****************************************

Ja sitten sitä joskus ennen tehtyä. Olen aloittanut tilkkuilun joskus 1993 ja tässä on ihkaensimmäiset harjoitukseni, ensimmäisenä on hirsimökki,  sitten on kait joku porrasmalli ja blokki on toisesta reunastaan yli 1,5 cm kapeampi ja kolmantena talo, jonka olen onnistunut tekemään aika tunnistamattomaksi.  Talo olisi hävinnyt kokonaan jos en olisi laittanut siihen blokkiin ympärille tuota nylonpitsiä (yöks), kankaat olivat sitä mitä minulta silloin löytyi. Talo on ommeltu pannulapuksi ja ripustin puuttuu eli ei ole ollut käytössä ja täten säästynyt laatikkoon jossa majailee kaikenlaisia "harjoituksia".

Kiitos edellisen postauksen kommenteista ja mukavaa viikonalkua!


7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Halin puolesta kiitän kivasta kortista! Bloggaan sen kunhan kerkiän.
Tarviitko mun vanhan imurin johonkin rönttähommiin, kotiin tai maalle? Se siis toimii kyll mutt on/off kytkin ei toimi, menee päälle ja sammuu töpselillä.
No jopas sait taas lankaa. Heh, kaikkea pitäis aina säästää: oisin tarvinnu puuvillalankanöttösiä ja nukenvaatekangasta;) Mutt löysin mä sitt sen verran lankaa ett sain muutaman vaatten neulottua.

Kvilttaaja kirjoitti...

No ei sulta neulottavat taida loppua ikinä, vaikka oletkin huikea tehopakkaus siinäkin lajissa. Myssyt ovat tosi kivoja ja sukat herättävät kateutta tällaisessa perussukkien neulojassa. Ihania!

Anitta kirjoitti...

Hyvä, että puhumattomat langat joutuvat käyttöön.
Kylläpä teillä onkin aikamoiset remontin jäljet. Onneksi ei remontti kaiketi kauan kestä ja pääsette entistä ehompaan kylppäriin.

Tilkkureppu kirjoitti...

Kauniita myssyjä ja suloiset sukat! Noissa langoissa riittää tekemistä.
Jotenkin aina ensimmäiset kokeilut ovat niin hellyyttäviä ja toisaalta kiva säilyttää!

Marle kirjoitti...

No nuo langat muuttuu sinun käsissä aika pian tuotteiksi! Kauniita neulomuksia, etenkin sinisävyinen pipo on ihana. Aika sotkuista teillä nyt on. Nuo harjoitelmat on hauskoja. Laita kehyksiin ja seinälle niin voit joka päivä onnitella itteäsi siitä, että olet kehittynyt niin huimasti!

Tiinatei kirjoitti...

Nuo lankaperinnöt on sitten ihania! Toiselle ylimääräinen voi olla toiselle aarre. Kivoja neuleita! Tsemppiä remontin keskelle.

Pirena kirjoitti...

Hei, sehän se sivusto olikin, mistä ohjeen alunperin otin niihin Africankukkasiin.
Kaikkea kivaa sullakin. Täytyypä selata kaikki.