sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kankaasta ja langasta!


Tilkkupinta on ommeltu kasaan ja vein sen tilkkukurssille nähtäväksi ja kuvattavaksi hyvässä valossa. On kuulemma kiva. Kokoa tälle tulee valmiina n. 160 x 185 cm, vuori+taustaksi etsin jostain fleeceä ja tikkaukset hoituu solmutekniikalla.  Saas nähdä koska on valmiina.

Kurssille oli taas ilmestynyt valmiita kasseja, vasemmanpuoleinen on Marja-Liisan ja oikealla oleva Siv'n. Monta kassia on vielä tekeillä ja toivottavasti saan niistäkin ottaa kuvat tänne näytille.

Saksalaisesta tilkkulehdestä bongasin kannesta pöllön ja sisäsivuilta muuta kivaa tekemistä, tämä pöllö kuitenkin valmistui ensimmäiseksi. Saattaa olla että teen tästä joskus vähän isommankin.

Kävin viikon alussa tyttären kanssa Eurokankaan Vantaan myymälässä (Tammisto-Pakkala?) ja sieltä bongasin nämä neulekankaat, varmaan ihan kätevä tapa saada palmikkoneule jos ei jaksa tikutella.
Huom! Omat kukkaron nyörit pysyivät kiinni eli en hankkinut itselleni hyllyn täytettä.

Nämä ihanat langat sain edellislauantaina Katjulta, ovat häneltä jämälangoiksi jääneitä erinäisistä projekteista ja jalostuvat minulta hyväntekeväisyys-sukiksi ja hamsterina taidan osan käyttää myös itselle kevätpipoon.  Kiitoksia!

Myssyjä on myös valmistunut ja materiaali-pesuohjelaputettuina annan ne huomenna eteenpäin.


Mukavaa viikonalkua!

12 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Peitto on tosi kiva! Minusta tämän tyyliset ovat just sitä aidointa tilkkupeittoa!

Hannele kirjoitti...

Peitteesi on hieno, ja muutenkin olet ollut ahkerana :)

Irma kirjoitti...

Peitto on todellakin kiva, juuri oikenlainen tilkkutyö:)
Minulla on tuo sama saksalainen lehti. Siinä on monta mukavaa ommeltavaa, ainoastaan kielen kanssa on ongelmia:) Ompelin lehdestä pöllö-avainperän.

KristiinaS kirjoitti...

Kaikkea kivaa ja tärkeätä oot taas saanut valmiiksi ja melkein valmiiksi. Sä oot hyvä ku sulle saa ja voi lykätä kaikki langan loput ynnä muut, aina niille paikka ja käyttö löytyy. Mutt miten Katja on Noroa antanu pois?
Hyvää alkavaa viikkoa.

kosotäti kirjoitti...

peitto on todella kaunis samoin nuo kurssilaisten tekemät kassit.
Ihana iloinen pöllö

Anitta kirjoitti...

Kaunis tilkkupeitto ja kauniita kasseja.

Sari Räsänen kirjoitti...

Kaunis peitto ja ihana pöllö!! Itse tein omalla mallilla isoja pöllöjä suvun pienille! Käyppä vilasee mun blogista jos haluat!

Sude kirjoitti...

Ompa siinä ollut peitossa tikuttelemista. Vaatii jo aikamoista kärsivällisyyttä. Minulta ei onnistu tilkkutyöt ollenkaan ja siksi kateellisena katselen toisten tekemisiä.

*VEKKI* kirjoitti...

Hieno peitto tulossa. Värit on oikein onnistuneet.
Tuo kassi on myös oikein kiva ja tekisi mieli ihan kokeilla sellaisen tekemistä.

Paula kirjoitti...

UPEA peite!!
*
Ystävät ovat kuin suklaamurusia elämän pikkuleivässä.
Hyvää Ystävänpäivää!

Lea P kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää kaikille kommentoijille ja muillekin.

Tuntuu mukavalta saada kannustavia kommentteja tekemisistään ja saa siten itselleen virtaa tekemään nämä vuosia hautuneet keskeneräiset valmiiksi. Kiitos!

Tilkkureppu kirjoitti...

Tämäkin peitto on todella kaunis ja yhdyn muihinkin siinä, että tälläinen peitto on sitä ihan alkuperäistä ja aidointa perinteistä tilkkutyötä! Kassit ovat aivan ihania!