tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kiikkutuolin uusi matto!

Miksiköhän kiikkutuolin pehmustetta kutsutaan matoksi?

 Mökillä on perintökiikkutuolissa todella vanha ja kulunut matto ja siihen tuli sitten virkattua uusi afrikkakukallinen. Alunperin kukat olivat menossa siihen kässämarttojen neulegraffitiin mutta kun kukkia oli kiva virkata ja nauhalankaa (Novitan Tahiti vuosien takaa) riitti monessa värissä niin tulinkin katumapäälle ja virkkasin sitten tämän.  Tuli niitä kukkia kyllä muutama ylimääräinenkin jotka pääsevät mukaan siihen alkuperäiseen tarkoitukseensa ja nyt olen saanut kaiken langan käytettyä eli tästä ei onneksi jäänyt niitä jämiä edes jäljelle.
Tässä kiikku vanhassa ja uudessa matossaan.
(Tämä matto-nimitys askarruttaa edelleen, saas nähdä mitä tämä netin ihmemaailma tarjoaa selitykseksi. Laitan myöhemmin lisäystä.)

Mies rakensi minulle pienen puutarhurin apupöydän joka on juuri kiinnitetty talon seinään, tarpeellinen taitaa olla vasta ensi keväänä, tämän kesän kasvihommat on tehty jo ennen juhannusta. Kiva siitä tuli, osviittaa saatiin kirjastosta lainatusta nikkarikirjasta.

Tänä kesänä pääsenkin nauttimaan kliivian kukkimisesta kun toin sen lomalle stadista tänne maalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis peitto! Itse sain juuri kassillisen Tahitia ja mietin tässä kuumeisesti, mitä niistä väkerrän, jotteivät jää kaappiin pyörimään. Tämä on kiva idea! :)