perjantai 1. kesäkuuta 2012

Jämäkuun viimeiset
Jämäkuun aikana olen kuluttanut vähän yli kaksi kiloa lankoja ja kaikki jämiä, niitä oli kertynyt tyttäreltä, äidiltä, ystäviltä ja itseltäni. Kiva oli saada erilaiset pienet nöttöset käyttöön ja mielestäni ihan järjellisesti, etenkin olen tyytyväinen moniin tossukoihin joihin lankaa sain uppoamaan todella paljon kun neuloin niitä kolminkertaisena ja käyttäjäjalkojakin niihin löytyi, sukkia aion lahjoittaa eteenpäin keräykseen ja vauvapipot menevät seuraavaksi Naistenklinikan synnytysosastolle.


Tässä ovat viimeiset valmiit työni: sirkus-sukat, kameran pussukka ja nyöri syysbaskeria varten.


Kamerapussukan virkkasin puolipylväillä ja koristeen kukan punainen ja keltainen lanka ovat päättelyjämät afrikkakukista.

 Vasemmanpuoleista asetelmaa saattaisi luulla kissanleluksi, se on kuitenkin alkuasetelma kahdeksan langan palmikkonyörin tekemiseen jossa lopputuloksena valmistuu nelikulmainen tiivis nyöri.

Seuraavaksi kässäksi en taida ottaa neuletta enkä virkkuuta, tai mistä sitä tietää.

Taidanpa ihan ensimmäiseksi lukaista parit murhadekkarit ja vain nauttia kesästä.
2 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Hyvin olet saanut jämälankoja käytettyä.
Mullakin on murhadekkari menossa. Lehtolaista.

Lea P kirjoitti...

Minulla alussa Marklundin Paikka auringossa. Ja vettä vaan sataa, niin viileää on että laitoin tulet uuniin ja hellalla tein ruoan, nyt on suloisen lämmintä. Mies ja koira menivät lämmittämään saunaa.