sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Varikselle kukkanen


Syksyn varisneulis sai kaverikseen japanilaisen kukkasen johon ohjeet sain Työviksen tilkkukurssilla. Vartena kukkasella on tii, joita miehensä golfkassista yksi kurssin osallistuja verotti. Kukka oli nopea tehdä, eniten aikaa taisi mennä etsiessäni vihreää huopaa jota en sitten kuitenkaan löytänyt. Onneksi on noita lankoja jokunen nurkka väärällään ja sain virkkaamalla kukalle suojuslehden.


Laukkumietintä on edistynyt tarpeellisiin taskuihin, päälliläppään (mv-kangas) laitoin matkakorttitaskun heijastintäplineen ja vuoriin lompakkokokoisen vetoketjutaskun. Vielä tulee lisää taskuja eripuolille päällistä ja vuoria. Mulla ei ole minkäänlaista ohjetta laukulle eli tästä tulee ihan omanlaisensa.

****************************************


Neljä keskosmyssyäkin on valmistunut lisää.



Sancha-koiruli oli valloittanut paikkani yhteiseltä sohvalta ja meinasi että tähän et sen läppärisi kanssa sijoutu. Suostui kuitenkin pienen maanittelun jälkeen siirtymään omalle peitolleen ja minä pääsin bloggailemaan näitä tekemisiäni.

Mukavaa viikonalkua kaikille!

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Laukku taas mietinnässä


Marimekon markiisista olisi tarkoitus rakentaa olkalaukku jossa on vetoketjutaskuja ulko- ja sisäpuolella.  Ehkä en ihan näitä kaikkia vetskareita kuitenkaan ripottele tähän, ovatpahan antamassa vähän lisäväriä kuvaan. Tämän jälkeen vois pitää parin vuoden laukkulakon ja kuluttaa jo tehtyjä vähän huonompaan kuntoon. 


 Syyringissä yhteisesti tehtävään hyväntekeväisyyspeittoon on valmistunut lisää kaksi ruutua.


Pieniä keskosmyssyjä on mukava neuloa telkkarin ääressä, ohje kun on jo melkein iskostunut sormenpäihin. Ohje näihin löytyy täältä.


Mukavaa viikonalkua!

torstai 8. tammikuuta 2015

Elvis ja aplikaatio


Tilkkukilta Syyringissä tekeillä olevan hyväntekeväisyyspeiton sivupaneelien oksa-aplikaatioita sain/otin kaksi kappaletta joululomailutekemisiksi ja radiosta Elvisohjelmaa kuunnellen sain toisenkin valmiiksi.  Taidan kuunnella YleAreenasta ohjelman vielä toisenkin kerran, niin mukava ja muistoja tuova se oli.  Niin ettei näillä nyt oikeastaan mitään muuta yhteistä sitten ollutkaan. Saimpahan vain aika hyvän otsikon aikaiseksi.


Tilkkuilussa ei muuta ole tapahtunutkaan paitsi että Joensuun SPR:n Kontista löytyi hieno metrin pala mv-puuvillaa hintaan 1,25. 

****************************************


Joulukalenterisukkien jälkeen oli kiva neuloa pieniä keskosmyssyjä jotka toteutuivat oikeastaan jämälankateemalla.


Täällä on lunta ja siitä piti laittaa sitten muistokuva tännekin. 

Ihanaa, härkäviikot ja Ogelin tilkkukurssi alkavat, harmi vaan että se tarkoittaa myös stadiin palaamista. Kaikesta huolimatta, mukavaa viikonloppua.